lauantai 29. elokuuta 2015

Pelastakaa koira!


Iiroa ketuttaa.
Hyvin mennyt aamulenkki päättyi keljusti siihen, että emäntä pesi pelkkien tassujen sijasta koko koiran.
Vieläpä sitruunan tuoksuisella sampoolla. Jos se ei vedä ilmettä happamaksi, niin ei sitten mikään.
Suihkun jälkeen se mokoma otti esiin vielä föönin ja hurisutti sitä ainakin puoli tuntia. Lämmintä ilmaa meni korviin ja oli pakko ravistella päätä vähän väliä. Yritti se puhaltaa sillä hännän allekin, mutta eipä onnistunut. Joku istui kuin pylly liimattuna trimmipöydällä. Hännän alle ei ole kellään mitään asiaa. Piste.
Kuivausoperaation jälkeen vaikutti siltä, että rauha oli taas laskeutunut taloon ja emäntä oli saanut ylimääräiset energiansa tuhlattua mutta vielä mitä. Kaupunkireissun ja kahden tunnin shoppailun jälkeen se kehitti vielä jostain ylimääräisen energiapiikin ja alkoi puhua rullauksesta.

Siis mitä? Eikös tämä tullut jo selväksi ekalla kerralla? Rullaaminen ei sovi kunnon koiran vartalolle, sillä siitä jää ikäviä laikkuja hienon herran turkkiin. Sillä koisyömän näköisellä karvalla ei hurmata kulmakunnan tytsyjä. Kiertävät kaikki kaukaa, kun näyttää siltä, että kaverilla on kauhea tarttuva tauti tai vähintäänkin hirveä vitamiini- ja hivenainepuutostila. Ei auta vaikka kuinka heiluttaa häntää tai kuolaa kieli pitkällä.
Mutta tosi kuin vesi. Kaveri joutui trimmipöydälle ja taas lähti karvaa ainakin kilo. Eikä muuten enää oo vain muutama aukko komeessa turkissa! Se on nyt totaalituho! Aukkohakkuu, voi helkkari! Missä ne kettutytöt nyt oli, kun olis apua tarvittu? Ois voinut muutama mimmi laittaa kahleet kiinni trimmipöytään, niin ei ois emäntä päässy lähellekään trimmiveitsien kans. Ois vaan Alfauroksen kans jututettu niitä kettutyttöjä, jos ois sattunut pari sellasta näpsäkkää pimatsua. Mutta eipä tietenkään.
Joten ei tässä muuta. Ei kurjuutta kummempaa.


1 kommentti:

  1. Hei,
    Sinulla on ihana kirjoitustyyli. Juuri sellaisen blogin kanssa haluaisimme tehdä blogiyhteistyötä. En löydä yhteystietoja, joten pakko on ahdistella kommenttikentän kautta. Olemme lanseeraamassa uutta kotimaista koirienhoitosarjaa Luonnollinen Kamu. Lähtökohtana on se, että koira on luonnon eläin ja sitä tulisi pestä luonnollisella shampoolla ja sen tarvikkeet tulisi pestä luonnollisilla pesuaineilla. Lisäksi koira on tarkka hajuaististaan, eikä halua haista millekään muulle kuin puhtaalle. Shampoot ja muut pesuaineet sopivat koirille juuri siksi, että ne eivät häiritse koiran herkkää hajuaistia. Shampoon pH arvo on optimoitu juuri koiralle sopivaksi.
    Raaka-aineet ovat kaikki luontopohjaisia. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita.

    Mikäli sinua kiinnostaa yhteisyö kanssamme lähetämme sinulle mieluusti testipaketin. Ystävällisin terveisin

    Elli Unger

    Luonollinen Kamu
    https://www.facebook.com/LuonnollinenKamu?ref=hl

    VastaaPoista